Nieuws

Ojee het casino wordt beroofd, wie o wie zou het gedaan hebben??
Kom jij mee de geldroof oplossen?
Ook nieuwe leden zijn welkom!!!

Voor wie?

Tijdens de vergadering van 20 januari hebben we het groepsgevoel van onze Givers eens getest. De leiding had een geweldige teambuildingsactiviteit voorzien waar ze zich als groep moesten bewijzen.

Vandaag hebben de givers een groot één tegen allen spel gespeeld. De leiding had voor de activiteit een groot blad volgeschreven met opdrachtjes.

Tijdens de activiteit hebben we halloween en scouts samen gebracht. Als eerste hebben we een vuur gemaakt (voor eventuele heksen te verbranden, gelukkig waren er geen bij). Vervolgens hebben we hier 'griezelige' recepten op klaargemaakt.

KLEDINGINZAMELING

Beste ouders, lieve leden

Dit jaar willen wij deelnemen aan een heuse kledinginzameling.

Het was vandaag weer een suuuuuper leuke activiteit!

Op de vergadering van 30 september hebben de givers een super leuk spel gespeeld rond het jaarthema van de scouts “allemaal abnormaal”.

"Afgelopen vergadering werden we op De Brink in Herentals verwacht voor een dag vol spelplezier met alle AKABE-scoutsen van Gouw kempen. De hele dag stond in teken van thema 'Jungle'. Omstreeks 10.00u mochten we onze leden verwelkomen.

"Omdat het lokaal van de Givers nog redelijk leeg was, hebben we deze vergadering eraan gewerkt. De leiding had al gezorgd voor veel paletten en ze hadden er een bank van gemaakt.

Pagina's

Abonneren op Nieuws