Nieuws

Vandaag hebben de jong-givers monopoly in het groot gespeeld. De leiding had een reuze groot monopoly bord gemaakt! Door dieren geluiden na te doen werden de jong givers in groepjes verdeeld. Nadien konden ze aan de slag.

Omdat het vandaag Driekoningen is en de traditie is dan dat je van deur tot deur gaat zingen. Maar omdat ze hier misschien een beetje te groot voor geworden zijn geworden hebben we er een appel en ei tocht van gemaakt.

Afgelopen vergadering stond in het teken van de Highland games. We werden vier echte schotse families, die gestreden hebben om het meeste landsdelen in Schotland te bemachtigen.

We hebben vandaag een avondactiviteit gedaan in het thema van Halloween. We kregen een plannetje van Balen met daarop de wandelroute uitgestippeld, we moesten zelf proberen om deze kaart te lezen. Onderweg moesten we opdrachten uitvoeren.

KLEDINGINZAMELING

Beste ouders, lieve leden

Dit jaar willen wij deelnemen aan een heuse kledinginzameling.

Het was vandaag weer een suuuuuper leuke activiteit!

Op 30 september was het de eerste vergadering in tak. Voor sommige jong-givers niks nieuws voor andere dan weer wel. Er zijn dit jaar enkele nieuwe gezichten in deze tak, 5 om precies te zijn.

"Afgelopen vergadering werden we op De Brink in Herentals verwacht voor een dag vol spelplezier met alle AKABE-scoutsen van Gouw kempen. De hele dag stond in teken van thema 'Jungle'. Omstreeks 10.00u mochten we onze leden verwelkomen.

"Zaterdag 1 oktober stond er voor onze Jong-Givers een bosspel op de planning! Iedereen werd dan ook om 13.00u met de fiets aan het lokaal verwacht.

Pagina's

Abonneren op Nieuws