26 - 27/02 Kawellen slaapfeest!

"Het Kawellen-slaapfeest was in één woord: FAN-TAS-TISCH! Tijdens het slaapfeest stond alles in het thema "Diep in de nacht", iedereen kwam dan ook om 19.00u in pyjama aan op de scouts. Nadat we ons bedje opgemaakt hadden en 'dag' hadden gezegd tegen onze ouders zijn we gezellig samen neergeploft in de zetels en zitzakken en keken we een film. We hadden onze eigen cinema, want de film werd afgespeeld op een super groot scherm! Tijdens de film mocht ook geen chips ontbreken om het nog gezelliger te maken, dus trokken we de zak maar open. Toen de film op zijn einde liep begonnen de eerste kindjes toch al te knikkebollen, dus zijn we onder de wol gekropen. Maar voor iedereen naar dromenland vertrok hebben we nog naar een verhaaltje geluisterd.

'S morgens waren onze leden al hééééééél vroeg bij de pinken (lees: om 05.00u!) Iedereen was zo enthousiast om aan een volgende super leuke dag te beginnen. Na een portie ochtendgymnastiek, om al onze spieren wakker te maken zijn we snel gaan ontbijten. Met het ontbijt achter de kiezen zijn we meteen aan onze activiteiten begonnen. We hebben darts gespeeld en om ter meeste macaroni gevangen met een bekertje. Ook de leiding werd hierbij uitgedaagd om hun beste beentje voor te zetten. Naas een heleboel spelletjes hebben we ook nog samen de jaardans gedanst en onze leden de zelf verzonnen Kawellen-kreet aangeleerd. We deden allemaal zo ons best, en het resultaat mag dan ook gezien worden! Als één team dansten en zongen we de pannen van het dak!
"KA-KA-KAWELLEN, KA-KA-KAWELLEN! Kawellen staan paraat! En we doen een goede daad!"

De tijd vliegt als het leuk is, dus voor we het goed en wel beseften liep de voormiddag op zijn einde en was het alweer tijd om te gaan eten. De leiding dacht dat er spruitjes op het menu gingen staan. Gelukkig voor de leden heeft de kookmoeder (nog eens een dikke merci!) ervoor gezorgd dat er heerlijke frietjes op tafel kwamen. Ook was er chocoladepudding als dessert!

In de namiddag hebben we lekker buiten kunnen ravotten, want het zonnetje liet zich zien en straalde! Het was veel te snel weer tijd om naar huis te gaan. Het weekend is voorbij gevlogen! Wij zouden zeggen: Op naar het grote kamp in augustus! HOP-HOP-HOP Kawellen aan de top!"