06/02 Carnaval Kawellen

"Afgelopen vergadering vierden we samen met onze Kawellen een super leuke carnavalsvergadering, net zoals de echte carnavalisten!
Onze Kawellen verkleedden zich en maakten zelf supermooie maskers. Deze maskers waren vervaardigd uit een simpel stukje karton, dat met heel veel creatieve inspiratie werd omgetoverd tot echte prachtstukken! De ene kleurde, de andere verfde en hier en daar werd er zelfs glitter gebruikt om er een feestelijk tintje aan te geven. Het eindresultaat was dan ook ronduit prachtig!

Na al het geknutsel werd het tijd voor een spelletje: confetti-bal. Hierbij moesten we de bal zolang mogelijk in de lucht proberen te houden zonder de grond te raken. Hierbij moesten we allemaal samenwerken als een team. In het begin was het nog een beetje wennen, maar eens iedereen de smaak te pakken had werd het kinderspel!
Verder speelden we ook gewerenroof (een variant op het klassieke vlaggenroof), honkbal en verstoppertje.

Om onze vergadering af te sluiten hebben we samen het Kawellen-lokaal nog eens goed op stelten gezet met luide muziek en discoverlichting! Jaja, ik denk dat ze tot in Olmen gehoord hebben dat het bij ons een feest was! Snoepjes mochten ook niet ontbreken, die moesten we eerst nog samen zoeken op ons terrein, daarna konden we er allemaal van smullen!

Vandaag waren er enkel blije gezichtjes te vinden op ons scoutslokaal, en daar waren wij als Kawellen-leiding zeer blij mee!
We mochten bovendien ook twee nieuwe gezichtjes verwelkomen: Aaike en Wodan, we vonden het heel leuk dat jullie bij ons waren en zien jullie graag een volgende keer terug!"