Kamp 2019

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Beste ouder(s),

Het kamp van 2019 komt er weer aan. Dit jaar gaan we met akabe op wereldtournee! We zullen daarom opstijgen in Peutie!
De kawellen vertrekken op maandag 5/8, de jong-givers en givers op zaterdag 3/8. Beide groepen gaan met de trein naar Peutie en vertrekken in Mol station op hetzelfde uur, namelijk 12u58. Zorg dat je op tijd bent want de trein wacht niet!
De valiezen hoeven niet meegesleurd te worden op de trein en kunnen op 31/7 tussen 19u en 20u afgezet worden op het lokaal. Wij zorgen dat deze op de kampplaats geraken! Ook fietsen laten we dit jaar thuis.
Als we na onze wereldreis terug geland zijn op zondag 11/8 in Peutie kan je je kind daar komen opwachten op de oudernamiddag van 14u tot 16u. Inschrijven hiervoor kan door te klikken op de link hiernaast of te gaan naar www.kruierke.be/oudernamiddag.

Omdat het belangrijk is dat we op voorhand weten hoeveel plaatsen we moeten voorzien in ons akavliegtuig, willen we vragen op je zoon/dochter optijd in te schrijven voor deze spannende wereldreis!
Gelieve ten laatste dit formulier in te vullen op 15 juni 2019.

De betaling van het kamp (€105 voor kawellen, €130 voor jong-givers en givers) moet ten laatste gebeuren op 30 juni 2019. Dit moet op rekeningnummer: BE29 7333 3509 9664. Niet betaald = niet mee.
Dit jaar is er geen gezamenlijk infomoment, in de plaats hiervan zal de leiding op huisbezoek komen, de takverantwoordelijken nemen hiervoor contact op na de inschrijvingen. 
Heb je daarvoor nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Verdere info volgt in het kampboekje dat je ontvangt na de inschrijvingen!

Stevige linker,
De leiding